Vacature voor twee kinderartsen m/v senior junior parttime Zeist

Wat ga je doen als parttime kinderarts bij het Kindertherapeuticum Zeist?
Als partime Kinderarts houd jij je bezig met de diagnostiek van allerlei -niet acute- medische problemen zoals allergieen, KNO problemen, eczeem, astma, epilepsie, buikpijn, hoofdpijn en zindelijkheidsproblemen. De uitdaging voor jou is om de reguliere geneeskunde te combineren met de antroposofische geneeskunde, waarbij we kijken naar heel het kind. Dit doe je samen met ons multidisciplinaire team, zodat de kinderen de meest effectieve behandeling krijgen. Naast de diagnostiek is er ook de mogelijkheid kinderen te behandelen en ze een aantal jaren te volgen.

Senior, Junior
We zoeken voor ons team zowel een senior als een junior parttime kinderarts. De senior kinderarts krijgt een dragende functie, is meerdere dagen per week aanwezig en kan uitgroeien tot onze chef de clinique.
Als junior parttime kinderarts kun je bij ons groeien in je rol als kinderarts binnen het team, ben je minimaal 1 dag per week aanwezig en kun je veel leren.

Kindertherapeuiticum als werkgever
Het Kindertherapeuticum in Zeist is een poliklinisch centrum voor multidisciplinaire diagnostiek en behandeling van kinderen. Reguliere geneeskunde vullen wij aan met kennis en inzicht vanuit de antroposofische geneeskunde. In ons mooie authentieke pand, met een eigen parkeerplaats, 8 ruime behandelkamers en goede koffie behandelen wij jaarlijks zo’n 500 nieuwe kinderen uit het hele land. Zij hebben uiteenlopende klachten die je ook in reguliere ziekenhuizen tegenkomt: van dyslexie en KNO-problemen tot buikpijn en ADHD. We werken dan ook met drie intakestromen; een medische, een pedagogische, en een psychiatrische stroom. Sinds 2017 zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

Jij maakt als kinderarts deel uit van ons multidisciplinaire team, dat bestaat uit kinderartsen, een kinderpsychiater, orthopedagogen, GZ-psychologen, fysiotherapeuten, een logopedist, een kunstzinnig therapeut, een muziektherapeut, een euritmietherapeut en een voedingskundige. De bevindingen van de onderzoeken worden in een kinderbespreking met het team gedeeld zodat we de klachten in een breed beeld kunnen plaatsen zodat we het beste plan van aanpak kunnen maken.

Functie-eisen
Het spreekt voor zich dat je als parttime kinderarts over een wo diploma Geneeskunde beschikt met als specialisatie Pediatrie. Daarnaast sta je open voor antroposofische geneeskunde. je vindt het leuk om samen te werken in teamverband, durft initiatieven te nemen en kijkt graag met een brede blik naar kinderen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt snel schakelen op verschillende niveaus. Dit is nodig omdat je zowel met kinderen en ouders als andere zorgverleners te maken hebt. Voor deze vacature parttime kinderarts breng je ook mee:
* actieve inzet in de verdere ontwikkeling van het Kindertherapeuticum.
* Betrouwbaarheid en integriteit

Wij bieden
Een deskundige praktijk waar je kunt bijdragen aan kwaliteitsverbetering. A;s kinderarts ben je lid van de maatschap en krijg je een werkplek als zelfstandige in ons team of treed je in dienst conform de ziekenhuis-cao. We bieden je de mogelijkheden ons centrum verder mee te helpen ontwikkelen. Verder bieden we:

* Een goed ingerichte praktijk
* Een begeleid inwerktraject.
* Goede administratieve ondersteuning. Wij zorgen voor de facturering van de artsen conform NZA tarief.
* Flexibiliteit, werktijden, werkdagen en vakanties worden in overleg bepaald.
* De mogelijkheid om thuis de verslaglegging te doen.
* De mogelijkheid om je verder bij te scholen.

Interesse?
Wil jij als parttime kinderarts, samen met je collega’s uitstekende zorg bieden vanuit antroposofisch perspectief? grijp dan je kans om deze uitdagende vacature parttime kinderarts bij ons in Zeist te vervullen. Stuur je sollicitatie naar Ruth Keller, GZ-ppsycholoog, via keller@kindertherapeuticum.nl.
Wil je eerst wat meer informatie over de vacature? Vul dan je contactgegevens rechts op deze pagina in en wij nemen contact met je op.