Routebeschrijving naar Het Kindertherapeuticum

Let op: het Kindertherapeuticum is in december verhuisd naar de Wilhelminalaan 51 in Zeist.

De gemeente Zeist heeft het eenrichtingsverkeer in het centrum zo geregeld, dat het Kindertherapeuticum moeilijk te bereiken is. Het ziet er niet naar uit, dat dat voorlopig anders wordt. Gebruik onze routebeschrijving en NIET uw routeplanner.

Gebruik de volgende routebeschrijving:

Vanaf snelweg A12

Vanaf de snelweg A12 afslag Driebergen-Zeist kunt u uw navigatiesysteem blijven volgen: U komt uiteindelijk uit op de Laan van Beek en Royen en via de rotonde linksaf op de Woudenbergseweg. De tweede weg (Krullelaan) rechtsaf en u stuit op de hoek van de Wilhelminalaan waar u linksaf slaand meteen ons pand, nummer 51 kunt zien.

Kindertherapeuticum vanaf snelweg A12

Vanuit Utrecht

Vanuit Utrecht, via de N237, wordt u aangeraden via de Utrechtseweg Zeist binnen te rijden. U vervolgt de Utrechtsweg, deze zal overgaan in de Lagerweg. Met een bocht (maar nog steeds rechtdoor) komt u uiteindelijk op de Laan van Beek en Royen. De tweede rotonde linksaf de Woudenbergseweg op, en vervolgens de tweede weg rechtsaf de Krullelaan op. Een klein stukje rechtdoor en u stuit op de hoek van de Wilhelminalaan waar u linksaf slaand meteen ons pand, nummer 51 kunt zien.

Kindertherapeuticum vanuit Utrecht (N237)

Vanaf knooppunt A28 / N238

Vanuit knooppunt A28/N238 wordt u geadviseerd om de weg te vervolgen op de Krakelingweg en vervolgens bij de tweede rotonde rechtsaf de Woudenbergseweg op te gaan, zie kaartje hieronder. Bij de eerstvolgende rotonde slaat u rechtsaf, de weg blijft Woudenbergseweg heten. U gaat de tweede weg rechtsaf de Krullelaan in, en vervolgens stuit u op de hoek van de Wilhelminalaan waar u linksaf slaand meteen ons pand, nummer 51 kunt zien.

Bereikbaarheid Kindertherapeuticum vanaf knooppunt A28 / N238

© Het Kindertherapeuticum | Realisatie website: Webmonnik.nl