Routebeschrijving naar Het Kindertherapeuticum

De gemeente Zeist heeft het eenrichtingsverkeer in het centrum zo geregeld, dat het Kindertherapeuticum moeilijk te bereiken is. Het ziet er niet naar uit, dat dat voorlopig anders wordt. Gebruik onze routebeschrijving en NIET uw routeplanner.

Gebruik de volgende routebeschrijving:

Vanaf snelweg A12

Vanaf de snelweg A12 afslag Driebergen-Zeist kunt u uw navigatiesysteem blijven volgen: U komt uiteindelijk uit op de Laan van Beek en Royen en via de 2e Hogeweg op de Slotlaan. Zoals het kaartje rechts aangeeft bent u vervolgens snel op de Stationslaan.

Bereikbaarheid Kindertherapeuticum via de A12

Vanuit Utrecht

Vanuit Utrecht, via de N237, wordt u aangeraden via de Utrechtseweg Zeist binnen te rijden. Zo vermijdt u de werkzaamheden en kan u redelijk rechtstreeks de Stationslaan bereiken, zie kaartje rechts.

Vanaf knooppunt A28 / N238

Vanuit knooppunt A28/N238 wordt u geadviseerd om de weg te vervolgen op de Krakelingweg (dus niet rechtsaf de Boulevard op!) en vervolgens bij de tweede rotonde rechtsaf de Woudenbergseweg op te gaan, zie kaartje hieronder. Bij de eerstvolgende rotonde slaat u rechtsaf, de weg blijft Woudenbergseweg heten. U gaat rechtsaf de Huydecoperweg in, en rechtsaf de Prins Hendriklaan in. Uiteindelijk slaat u linksaf de stationslaan in.

Bereikbaarheid Kindertherapeuticum via A28/N238
© Het Kindertherapeuticum | Realisatie website: Webmonnik.nl