De Vriendenstichting

Sinds de oprichting van ons centrum worden we op de achtergrond gesteund door de Stichting Vrienden van het Kindertherapeuticum. Deze Stichting staat ons zowel financieel als beleidsmatig bij. Wij zijn daar erg blij mee want we kunnen hun steun goed gebruiken.  Het Kindertherapeuticum heeft de ANBI status, hetgeen inhoudt dat giften aftrekbaar zijn voor de Belasting. Wilt u meer weten over de stichting? Neem dan contact op met vrienden@kindertherapeuticum.nl.

Iedereen kan vriend worden en ons werk steunen. Ook u!

Waarom is financiële steun nodig?

Wij geloven erin dat kinderen het meest geholpen zijn als we van ieder kind eerst één gezamenlijk beeld vormen en iedere arts en therapeut vanuit dat ene beeld zijn behandeling bepaalt. Zo zorgen we ervoor dat behandelingen elkaar versterken en aanvullen. Daarvoor zitten de 15 artsen en therapeuten iedere week samen; een tamelijk unieke, maar ook tijdsintensieve werkwijze zonder vergoeding. Financiële ruimte zorgt ervoor dat we kunnen blijven doen waar we goed in zijn.

  • Kinderen krijgen bij ons reguliere en antroposofische zorg. De reguliere basiszorg wordt weliswaar vergoed, maar veel antroposofische zorg en
    therapieën niet. Die dreigen uit ons pakket te vallen. Uw steun houdt ons pakket compleet.
  • We dragen bij aan onderzoek om de resultaten van ons werk wetenschappelijk te onderbouwen. Met als doel meer van onze zorg vergoed
    te krijgen. Naast subsidies en fondsen is er extra geld nodig om die onderzoeken mogelijk te maken.

Wat doen wij met uw bijdrage?

Uw periodieke of eenmalige bijdage draagt bij aan financiële ruimte voor:

  1. Inrichting van de therapieruimten en aanschaf van spelmateriaal en muziekinstrumenten.
  2. Een fonds voor minder draagkrachtige ouders.
  3. Financiering van wetenschappelijk onderzoek en scholing binnen en voor het Kindertherapeuticum

Wilt u helpen?

Word Vriend van het Kindertherapeuticum. Vriendschap komt van twee kanten. Als Vriend ontvangt u daarom geregeld nieuws over cursussen, lezingen, nieuwe publicaties en evenementen, waar u ons en ons werk persoonlijk kunt ervaren.

Vriend worden

Heeft u interesse om vriend te worden en om ons financieel te ondersteunen? Wat fijn. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen. Zie ook onze privacyverklaring.

  • Indien van toepassing

© Het Kindertherapeuticum | Realisatie website: Webmonnik.nl